Documents relacionats

(pdf, 192 kb)
(pdf, 322 kb)

Recomana el contingut

L’ajuntament de Fogars de la Selva s’adhereix al manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus

 Des de l’any 2012 fins a avui els ajuntaments han fet un gran esforç per complir amb les limitacions marcades per l’estat espanyol, cosa que ha comportat que molts hagin generat grans superàvits, romanents i reduccions de deute significatives.

Ara és el moment d’utilitzar aquesta salut econòmica dels consistoris per fer front a la situació que es derivarà del post-coronavirus“.

És per això que l’Ajuntament de Fogars de la Selva, a través d’un decret d’alcaldia signat aquest dimecres, 24 de març, s’ha adherit al Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus impulsats per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

La petició del manifest es molt clara: Que l’Estat anul·li totes les mesures de la LRSAL (Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local) que limitien l’autonomia, garantir les aportacions previstes de les administracions supramunicipals per a l’any 2020 i poder-les ampliar per a les noves necessitats que generarà la crisi, poder contractar persones sense les actuals limitacions, en especial per donar resposta als nous usuaris de serveis socials que tenim ja avui.

El document també posa èmfasi amb la necessitat de fer polítiques que permetin a les famílies, els i les autònoms i les petites i mitjanes empreses puguin recuperar-se de forma ràpida de la situació de crisi.

 
 
 
Data i hora de la darrera actualitzaciò
08:38  |  25-03-20