Inici > 

Documents relacionats

Recomana el contingut

Llar d'infants municipal "La Falguereta"

Emma i Júlia
Zona de serveis. Ctra. BV-5122, Km. 5,05
08495 Fogars de la Selva
Telèfon: 93 764 45 59
Horari:  De 9 a 17 hores
A partir del curs 2014-2015, l’Ajuntament de Fogars de la Selva va passar a gestionar directament la llar d’infants municipal La Falguereta, amb la voluntat de seguir oferint aquest servei educatiu al nostre poble.

La Falguereta aposta per un model educatiu que promogui el desenvolupament, la socialització i l’aprenentatge de tots els nens i nenes, en un marc acollidor i integrador.

Creiem que l’educació és una tasca conjunta de la família i de l’escola; la motivació i l’aprenentatge són indissociables, els valors s’aprenen a partir de la vida quotidiana i la convivència, la cohesió social es promou i es viu a partir de les xarxes de relacions i la cooperació amb l’entorn.

L’equip educatiu està format per l’Emma, Mestra Especialista d’Educació Infantil, que ocupa el càrrec de Directora; la Júlia, Tècnica Superior en Educació Infantil; i, ben aviat, comptarem amb el suport de la Carla, que realitzarà pràctiques d’educadora a la llar d’infants. Elles seran les vostres referents per a temes relacionat amb la docència del vostre fill o filla.

Per a qualsevol altra qüestió relacionada amb La Falguereta, cal que us adreceu a les oficines municipals, de dilluns a dijous, de 9 a 15 hores; o, divendres, de 9 a 15 hores, i de 17 a 20 hores.
Data i hora de la darrera actualitzaciò
01:22  |  30-10-19