Medi ambient

Notícies

  • 10 de novembre de 2023 Sessions de Treball del Projecte SIlvodivers Silvopastura a Catalunya

    En el marc del projecte "La silvopastura sostenible: el benefici mutu entre la gestió per la prevenció d'incendis, la conservació dels boscos i la ramaderia extensiva (Silvodivers)", que coordina el CREAF, s'organitzen unes jornades de treball en línia que són del teu interès si treballes en l'àmbit forestal i rural, cada sessió està adreçada a un públic diferent. Apuntat-t'hi! 

  • 10 de novembre de 2023 Gestió Forestal i Serveis Ecosistèmics del Bosc: com valoritzar-los? Gestió forestal i Serveis Ecosistèmics

    Els serveis ecosistèmics són els beneficis que aporten els ecosistemes a la societat, els quals són imprescindibles per a garantir el benestar humà. D'aquesta manera, quan els ecosistemes es degraden, la salut i la qualitat de vida de les persones empitjoren. En la present jornada parlarem del present, passat i futur dels serveis ecosistèmics a Catalunya, el foment dels serveis ecosistèmics a partir de la gestió forestal multifuncional i els diversos sistemes de pagament d'aquests serveis en l'àmbit dels boscos entre ells el mercat de crèdits climàtics.

  • 8 de novembre de 2023 Tallers sobre el reciclatge, la reducció de residus i els envasos d'un sol ús en el comerç Tallers sobre el reciclatge

    El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb Rezero, organitza uns tallers sobre el reciclatge, la reducció de residus i els envasos d'un sol ús en el comerç.

Plans i campanyes

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49