Condemna atac Rússia a Ucraïna

Dimarts, 1 de març de 2022 de 19.00 h a 20.00 h

Concentracions davant tots els ajuntaments.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament se suma a la condemna del municipalisme català sobre l’atac de Rússia a Ucraïna, que en reclama una solució pacífica, i convoca a tota la ciutadania de Catalunya a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès.

D’altra banda, us trametem la declaració conjunta del FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT i  la XARXA D’ALCALDES I ALCALDESSES PER LA PAU DE CATALUNYA, una declaració que recull el convenciment que cal contribuir a desescalar el conflicte i apostar per la desmilitarització de la zona i per l’establiment d’un diàleg enfocat a la construcció de pau. Per això apel·lem a la comunitat internacional, en especial a la Unió Europea, a adoptar un paper de mediació per preservar la vida i els drets humans de tota la ciutadania de la regió.

Us anunciem que el Fons Català obrirà una campanya per donar resposta a la crisi humanitària provocada per la guerra a Ucraïna, de la qual a les properes hores rebreu la informació per poder-hi participar.

Ajuntament

Plaça de la Vila S/N - 08495 Fogars de la Selva - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 972 864973
Lloc web: www.fogarsdelaselva.cat
Horari:  
9:00 a 14:00 de dilluns a divendres
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 01.03.2022 | 09:01