Ajut extraordinari per a les persones professionals, tècniques i docents de les arts escèniques, visuals i la música

Dijous, 4 de març de 2021 a les 00:00

Des del Departament de Cultura i el de Treball, Afers Socials i Famílies  de la Generalitat de Catalunya, s’ha obert la convocatòria per a l’ajut de 750 euros per a les persones professionals tècniques i docents de les arts escèniques, visuals i la música (ja siguin artistes, tècnics o docents)

Amb l’ajut s’espera arribar a uns 6000 professionals i es tracta de la tercera línia d’ajuts que el departament de Cultura i el de Treball, Afers Socials i Famílies impulsem conjuntament per oferir suport a professionals del sector cultural que han vist afectada la seva activitat arran de la pandèmia de covid19.

Un dels requisits d’aquesta nova prestació extraordinària destinada a les persones professionals, tècniques i docents de les arts escèniques, arts visuals i la música per les activitats culturals suspeses o restringides per raó de la crisi sanitària a Catalunya, és haver tingut uns ingressos durant l’any 2020 que no hagin superat l’import de 20.000 euros.

L’ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció no dona preferència en l’atorgament de l’ajut. Per tant, les sol·licituds es poden presentar durant tot el termini establert ja que, quan finalitzi aquest termini, es donarà preferència als beneficiaris amb menys ingressos.

Les sol·licituds es poden presentar fins a les 15 h del 9 de març de 2021.

L'enllaç per accedir-hi: https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/el_departament/coronavirus-sars-cov-2/ajutscovid/ajutextraartsesceniquesvisualsmusica/#

El Departament de Cultura ha habilitat un servei d’informació i consultes per a professionals, empreses i entitats del sector cultural anomenat #CulturaRespon. Podeu adreçar-vos al correu electrònic culturarespon@gencat.cat per fer qualsevol consulta relacionada amb aquests ajuts i/o també si teniu dubtes sobre les noves mesures de seguretat i aforament.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 11:05

Enllaços