Ajuts Captures de Senglar

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 00:00

S'ha publicat l’Ordre ACC/129/2021, de 15 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a fomentar les captures de senglar.

Destinades a disminuir-ne la densitat en el medi i contribuir a la prevenció i lluita contra les patologies del senglar que poden afectar les espècies ramaderes i el seu condicionament per a la introducció de la carn en el circuit de comercialització. https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/AppJava/PdfProviderServlet?versionId=1858312&type=01.

Aquesta Ordre aprova les bases reguladores de properes convocatòries d’ajuts destinats a fomentar les captures de senglar i aprova el procediment per sol·licitar-los.

Totes aquelles Societats de caçadors sense ànim de lucre que s’hi vulguin acollir caldrà que tinguin en compte el que estableix aquesta Ordre, de manera que quan surti la convocatòria concreta de l’ajut, determini el període objecte de subvenció i el termini per sol·licitar-ho ja hàgiu tingut el temps suficient per disposar de la documentació que es requereix. 

Darrera actualització: 22.06.2021 | 12:20