Anem a buscar el Tió

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 12:00

Aquest dissabte 17 de desembre al Museu de la Pagesia es va organitzar tallers de manualitats, jocs de Nadal i la passejada pel bosc per anar a buscar el Tió.

🌟 Tot un grup de nens i nenes vam anar a buscar el tió que s’havia amagat al bosc de Fogars! Vam començar a les 11 h del matí amb un taller de manualitats que va consistir en fer-nos una màscara de tió cadascú: el tió del Museu és moolt tímid i té una mica de por dels nens. Amb aquestes màscares vam aconseguir dissimular i que no fugís corrents en veure tants nens de cop!
🎄 D’altra banda, també vam poder gaudir d’alguns jocs de Nadal: el memory de llums, el qui és qui amb els personatges d’Els Pastorets de Folch i Torres i el joc dels números dels arbres de Nadal.
🌳 Un cop tots cada nen i nena va tenir la seva cara de tió, vam sortir al bosc. I com vam aconseguir trobar el Tió? Gràcies al rastre que va anar deixant; uns pets que feien olor però que alhora, eren ben dolços: bosses de llaminadures. Els nens més grans van anar ajudant els nens més petits perquè tothom pogués buscar-ne. I finalment, en un racó amagat, envoltat d’una caca ben dolça: el Tió! Amb un munt de bosses de llaminadures perquè ningú es quedés sense.
🍭Gràcies a tots els nens que ens van ajudar a trobar-lo! El Tió està molt content d’estar a casa seva ara. I des del Museu us volen desitjar MOLT BONES FESTES a tothom!
 

Darrera actualització: 19.12.2022 | 12:26