Campanya de l'Ajuntament de Fogars de la Selva per fomentar l'ús de la mascareta

Dijous, 3 de setembre de 2020 a les 00:00

 L’Ajuntament de Fogars de la Selva posa en marxa aquesta setmana una campanya per demanar que el jovent, i la tota la població en general, es posin la mascareta si surten al carrer.

L'acció s'adreça específicament a la gent jove en haver-se constatat que, segons les enquestes fetes darrerament a nivell general, molts membres d'aquest col·lectiu tenen una menor percepció de risc davant del coronavirus, malgrat que també hi ha casos de joves que pateixen complicacions greus de la malaltia i que si en són portadors la poden transmetre a d'altres persones

Amb el lema “Senzill, només m’ho has de dir amb la mirada”, es vol incidir en el fet que un gest senzill com és posar-se la protecció per a la boca i el nas ajuda a prevenir contagis i a evitar ser-ne víctima.

SI TENS ENTRE 12 I 18 ANYS, ESTÀS EMPADRONAT EN AQUEST MUNICIPI I ET COMPROMETS A UTILITZAR-LA, POTS PASSAR A RECOLLIR LA TEVA MASCARETA A LES OFICINES MUNICIPALS

 ( de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores)

T’ESPEREM, NO VALEN EXCUSES!

Després de tot el temps que hem estat confinats i de l'esforç de tots i totes, no ens podem permetre el luxe d'anar sense mascareta. Hem de seguir lluitant contra aquest virus i tots som protagonistes!!

Darrera actualització: 23.11.2020 | 07:58