La Pedalada! Agafa la bicicleta i activa’t per Setmana Santa

Dimarts, 30 de març de 2021 a les 00:00

L’Àrea de Joventut de Fogars organitza una activitat que inclou un sorteig de dos vals de 50€ per material esportiu al Decathlon.

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Fogars de la Selva, amb la col·laboració de l’associació Joves de Fogars i d’altres joves del municipi, organitza La Pedalada, dues rutes amb bicicleta per realitzar durant aquesta Setmana Santa, concretament a partir del dilluns 29 de març fins el diumenge 11 d’abril.

Aquesta activitat està destinada a la població en general, tant joves com famílies, i es proposa fer de manera lliure per tal d’evitar aglomeracions i seguir les mesures de prevenció per la Covid19. Per aquest motiu es pot participar des del 29 de març a l’11 d’abril i per a completar la ruta caldrà fer els 3 codis QR que es trobaran al llarg del camí a través dels quals s’hi ha de penjar una foto davant del cartell per comprovar que s’ha fet la ruta.

Ambdues rutes estan senyalitzades amb diversos cartell identificatius en diferents punts del trajecte. Pel que fa a la ruta d’Hostalric els cartells són de color vermell i la ruta de Tordera de color taronja.

Totes les persones participants que completin la ruta i els tres QR entraran al sorteig per un val de 50€ per a material esportiu al Decathlon. Val a dir que aquelles persones que facin les dues rutes i guanyi un dels sortejos quedarà exempt de l’altre.

Des de l’Àrea de Joventut volem engrescar a tothom a participar i passar una bona estona en família i amistats!

Darrera actualització: 30.03.2021 | 13:59

Imatges