L'Ajuntament de Fogars de la Selva està treballant per evitar les caigudes de tensió a la xarxa elèctrica del nostre municipi.

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 14:40

En aquest sentit, recentment, gràcies a una excel·lent tasca i coordinació de la Guàrdia Municipal, Cossos de seguretat i la companyia elèctrica,  s’han fet talls de llum per frau delinqüencial, els quals generaven un consum descomunal i provocaven interrupcions en el subministrament, perjudicant, així, la qualitat del servei al conjunt de la ciutadania.

Volem remarcar que, en cap cas, s’ha fet cap tall de llum a col·lectius vulnerables.

El frau en l’àmbit elèctric posa en risc la seguretat i el benestar de persones i de béns. Cal que totes les instal·lacions elèctriques, tant les de la xarxa de distribució com les escomeses i les interiors, estiguin degudament legalitzades i adequades a la normativa, perquè és l’única manera de garantir de manera correcta la qualitat del subministrament i la seguretat de les persones. 

És absolutament lamentable que aquells qui sí tenen contracte pateixin els talls de llum i cal que de totes i tots participem per a corregir aquesta situació. Cal intensificar els esforços per erradicar el frau elèctric vinculat a la delinqüència i a les plantacions de marihuana.

D’altra banda, l’Ajuntament ha requerit a e-distribución perquè compleixi les condicions del servei que li corresponen i reforci la xarxa en aquells punts on s’han detectat aquestes caigudes de tensió. Aquesta empresa s’ha compromès en deixar resolt aquesta incidència en el transcurs de la propera setmana.

Lamentem molt profundament les molèsties i danys que aquesta situació està provocant entre la població, ja que som conscients que limita i impossibilita moltes accions quotidianes.

Com sempre, restem a disposició de totes les veïnes i veïns per atendre les vostres reclamacions.

Darrera actualització: 01.03.2023 | 14:49