Microcursos Prevenció Violències Masclistes

Divendres, 24 de novembre de 2023

La Direcció General d’Erradicació de Violències Masclistes, en col·laboració Cooptècniques, us ofereix el curs en format microlearning “Violència masclista: I jo què?” i en col·laboració amb Donestech, ofereix el curs en format microlearning “Prevenció i abordatge de les violències masclistes digitals".

Prevenció i abordatge de les violències masclistes digitals

Té com a objectius:

  • Conèixer els aspectes principals i històrics de les masculinitats i les seves conseqüències en els diferents àmbits de la vida
  • Entendre els processos de canvi dels homes tant emocionals com cognitius i des d’una mirada psicosocial, i la seva relació amb les problemàtiques de la desigualtat.
  • Desenvolupar rols masculins més igualitaris, respectuosos i no violents dins dels àmbits personals i socials per fomentar la igualtat i eradicar les violències masclistes a través de la transformació masculina.

Violència masclista: i jo què!

Té com a objectius

  • Contribuir a la identificació i detecció de les violències masclistes digitals més prevalents en la població jove.
  • Oferir un microcurs als i les professionals que treballin amb població jove, que faci un recorregut conceptual i pràctic per a la prevenció de les violències masclistes digitals.
  • Donar a conèixer i utilitzar estratègies i eines pràctiques per a donar resposta des de la prevenció a les violències masclistes digitals.

En són persones destinatàries la ciutadania en general, homes, grups o entitats d’homes, entitats feministes, professionals que treballen amb homes i joves, els propis joves, representants polítics o institucionals o de moviments socials, o representants d’organitzacions empresarials o entitats.

Com podeu accedir als cursos per fer-los?

1) Pàgina d’accés

https://snackson.com/DGVM/

2) Pàgina de registre

https://forms.gle/ykhMjNxRMocwx7cx5

3) Les instruccions d’accés es reben per correu electrònic

Els cursos es fan a través de qualsevol dispositiu digital, durada d’entre 2 i 3 hores de dedicació i d’autocorrecció.

Obtens un certificat.

Darrera actualització: 24.11.2023 | 10:45