Premis Generalitat de Girona

Dijous, 19 de gener de 2023 a les 08:30

Des de la Delegació del Govern de Girona, ens informen que s'ha obert el termini de presentació de candidatures a la primea edició dels Premis Generalitat Girona,

Uns premis amb els quals es vol reconèixer persones, projectes o entitats que contribueixin a millorar les comarques gironines i a tenir referents positius per construir una societat millor.

Hi haurà tres categories:

  • Premi Josep Irla Bosch: gironí o gironina de l’any, de reconeixement a persones físiques per la seva trajectòria rellevant i destacable, professional o vital, que es pot atorgar, excepcionalment, a títol pòstum.
  • Premi Aurora Bertrana Salazar: projectes socials de persones físiques o jurídiques que fomentin l’equitat i la igualtat a la demarcació de Girona.
  • Premi Isabel Vila Pujol: iniciatives empresarials liderades per persones físiques o jurídiques que hagin destacat per fomentar una economia innovadora, verda i de responsabilitat social a la demarcació de Girona.

El termini de presentació de candidatures va començar aquest dimarts 17 de gener i s'allargarà fins al dijous 16 de febrer. Les presentacions de candidatures es poden fer a través del portal web Tràmits Gencat, a l’enllaç https://web.gencat.cat/ca/tramits/23092, o de l’Oficina d’Atenció Ciutadana a Girona.

Darrera actualització: 19.01.2023 | 08:32