Projecte "Cultura i Transformació Digital"

Dimarts, 18 d'abril de 2023 a les 08:30

📢El Consell Comarcal de la Selva presentarà el projecte "Cultura i transformació digital”, Eines i recursos per al sector cultural -creatiu, el pròxim divendres, dia 21 d’abril, a les 12 h del migdia, a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners.

👉 L’acte de presentació anirà a càrrec de la tècnica del projecte, Anna Rocasalva; el responsable de l’empresa Alisis Cultural, Taïna López; i el director de l’empresa Playmodes Studio, Santiago Vilanova.
👉 El projecte Cultura i transformació digital va dirigit a aportar eines que donin resposta a les dificultats de transformació digital a les que s’enfronta el sector cultural-creatiu, sobretot als territoris rurals fora del circuit habitual d’espais formals d’innovació digital i tecnològica.
👉 Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i s’ha impulsat en el marc del programa SelvaCultura, la línia de treball en l’àmbit cultural-creatiu del Consell Comarcal de la Selva per la millora en la professionalització i competitivitat del sector cultural-creatiu.

ℹ️Més informació sobre el projecte:

➡️Descarrega't el Dossier del Programa
➡️Inscripcions a la presentació pública del projecte “Cultura i transformació digital”
➡️Correu electrònic: arocasalva@selva.cat

Darrera actualització: 18.04.2023 | 09:30