Sessions de Treball del Projecte SIlvodivers

Divendres, 10 de novembre de 2023

En el marc del projecte "La silvopastura sostenible: el benefici mutu entre la gestió per la prevenció d'incendis, la conservació dels boscos i la ramaderia extensiva (Silvodivers)", que coordina el CREAF, s'organitzen unes jornades de treball en línia que són del teu interès si treballes en l'àmbit forestal i rural, cada sessió està adreçada a un públic diferent. Apuntat-t'hi! 

  • ETS GESTOR/A I/O PROPIETARI/A FORESTAL? 

No et perdis la jornada 'Qui ets i Què fas? Reptes, necessitats i propostes de la silvopastura a Catalunya' del 23 de novembre de 2023, de 15 a 16:30 hores, Sessió en línia

Amb aquesta trobada el projecte pretén posar en contacte i enxarxar gestors/es de diferents administracions i propietaris/es que actualment estan involucrats en la silvopastura, per tal de facilitar l'intercanvi de propostes, problemes i possibles solucions a la situació actual de la silvopastura a Catalunya.  

  • ETS RAMADER/A? 

No et perdis la jornada 'Qui ets i Què fas? Reptes, necessitats i propostes de la silvopastura a Catalunya' del 23 de novembre de 2023, de 17 a 18:30 hores. Sessió en línia. 

Amb aquesta trobada el projecte pretén posar en contacte i enxarxar ramaders i ramaderes que estan exercint actualment silvopastura a Catalunya, per tal de facilitar l'intercanvi de propostes, problemes i possibles solucions a la situació actual de la silvopastura a Catalunya. 

  •  FAS RECERCA? 

No et perdis la jornada 'Qui ets i Què fas? Reptes, necessitats i propostes de la silvopastura a Catalunya' del 30 de novembre de 2023, de 15 a 16:30 hores. Sessió en línia. 

Amb aquesta trobada el projecte pretén posar en contacte i enxarxar persones del mon de la investigació i la recerca que actualment estan involucrades en l'estudi de la silvopastura per tal de facilitar l'intercanvi de propostes, problemes i solucions a la situació actual de la silvopastura a Catalunya. 

  •  TREBALLES EN UNA ASSOCIACIÓ? 

No et perdis la jornada 'Qui ets i Què fas? Reptes, necessitats i propostes de la silvopastura a Catalunya' del 30 de novembre de 2023, de 17 a 18:30 hores. Sessió en línia. 

Amb aquesta trobada el projecte pretén posar en contacte i enxarxar persones d'associacions actualment involucrades amb la silvopastura per tal de facilitar l'intercanvi de propostes, problemes i possibles solucions a la situació actual de la silvopastura a Catalunya.

Més informació aquí: https://www.creaf.cat/events/events/qui-ets-i-que-fas-reptes-necessitats-i-propostes-de-la-silvopastura-catalunya

Inscripcions: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=KUxRa5EjMUi3dITzXEW_ARgTABzlnChEo1Oh-VQoSwVUNEFLVTkzOVhJTVNJSVZORFE3WjVLOU43UyQlQCN0PWcu


 

Darrera actualització: 10.11.2023 | 12:29