Salutació de l'Alcalde

Com alcalde de Fogars de la Selva, us dono la benvinguda a aquesta nova pàgina web, pensada perquè pugueu accedir fàcilment a la informació municipal.

Des de l'Ajuntament treballem, dia a dia, perquè aquest sigui un canal d'informació però, també, una eina de comunicació, de proximitat i de transparència, de rendició de comptes de la nostra gestió amb tots vosaltres.

Un dels meus objectius principals és millorar l'atenció ciutadana des de tots els àmbits, també a través d'aquesta pàgina web. El meu propòsit és que aquí hi pugueu trobar tota la informació referent als serveis i en l'actualitat del nostre municipi.

Però hem d'anar més enllà i, també, volem que aquí hi trobeu un canal de comunicació eficient per poder dir la vostra sobre aquells temes que us preocupen del nostre municipi.

M'agradaria comptar amb tots vosaltres i, per això, us animo a fer ús d'aquest canal. Perquè, entre tots, ciutadania, entitats i Ajuntament, puguem fer un poble millor.

Us convido, doncs, a accedir a aquest espai web i que us el feu vostre, que hi navegueu, ja sigui per a buscar informació o bé per a participar i dir-hi la vostra.

Estic a la vostra disposició.

Josep Vilà i Camps Alcalde de Fogars de la Selva

Darrera actualització: 22.05.2020 | 11:50
Darrera actualització: 22.05.2020 | 11:50