Educació

Notícies

 • 28 de juny de 2021 Conec-Xió Jove Conec-Xió Jove

  És un projecte de l'Àrea de joventut, que neix amb la finalitat de donar veu a les persones joves de Fogars de la Selva, a partir de diferents formats, entrevistes, vídeos, reportatges, etc. per tal de donar a conèixer les diferents experiències i iniciatives que sorgeixen i alhora que les puguin compartir.

  La primera edició del projecte Petits Implicats realitzat amb el grup de 6è de l'escola Les Falgueres ha finalitzat amb la gravació de tres vídeos del Conec-xió Jove. El projecte, impulsat des de l’Àrea de Joventut, ha constat de 8 sessions dinamitzades per la referent de joventut de Fogars en les quals l'alumnat ha organitzat 3 activitats de final de curs per 4rt i 5è: un laberint, un escaperoom i una cursa d'obstacles.

  Per posar punt final al projecte, i a proposta del propi grup, l’última sessió es va fer una excursió en bicicleta al voltant de Fogars i es va aprofitar per fer la valoració de tot el projecte. Els tres grups van destacar que s’ho havien passat molt bé i valoraven molt positivament haver pogut preparar activitats tan xules amb els seus companys i companyes. 

  Finalment es van gravar tres vídeos que formen part del projecte Conec-xió Jove, que va iniciar el 2019 i que vol donar a conèixer iniciatives i projectes personals de joves de Fogars de la Selva que poden esdevenir una referència per altres joves. Els tres vídeos de l'alumnat de 6è parlen de la seva experiència participant en el projecte Petits Implicat,  i els podeu veure al perfil d’instagram @jovesdefogars.

  Elprimer vídeo de Conec-xió diversos joves ens explicaven com era per ells l'estiu i com havien viscut la pandèmia. El segon vídeo en Gerard Alvarez, de 19 anys, ens va explicar la seva trajectòria. I el tercer vídeo està composat per tres minivídeos dels participants de Petits Implicats. Aquí podeu veure tots els vídeos de Conec-xió Jove.

 • 11 de maig de 2021 CASAL D'ESTIU 2021

  Ja estan obertes les inscripcions al Casal d'Estiu. Del 10 de maig al 3 de juny de 2021.

  Hi trobaràs acollida, sortides a l'exterior, aigua i molta diversió.

 • 9 de març de 2021 Escola "Les Falgueres" Preinscripció i Matrícula Curs 2021-2022 Escola

  Portes Obertes a partir del 2 de març de 2021.

  Les dates previstes per a la presentació de sol·licituds del procés de preinscripció per al curs escolar 2021-2022, per a Educació Infantil de segon cicle i educació primària són del 15 al 24 de març de 2021.

   

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:53