Notícies

 • Rotonda Niàgara DESVIAMENT ROTONDA NIAGARA 30 d'abril de 2021

  A partir de la setmana vinent quedarà tallat el carrer Mitjaner, havent-se de realitzar l'accés a la urbanització Niàgara zona sud.

 • Centre Gent Gran Centre de Serveis d'Àmbit Rural per a la Gent Gran 22 d'abril de 2021

  El centre de serveis de Fogars de la Selva va obrir les seves portes l’octubre del 2010.

 • Sant Jordi 23 d'abril, Sant Jordi 21 d'abril de 2021

  Tot i les restriccions imposades per la pandèmia, el dia de Sant Jordi es podrà gaudir de parades de llibres i de roses. S'han de garantir les distàncies de seguretat i amb controls d'aforament.

 • Inscripció Cursos de Català 14 d'abril de 2021

  Obertes les inscripcions al cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 • consum Guia de consum per a la gent gran. 13 d'abril de 2021

  S'ha editat des de l’Agència Catalana del Consum, amb la voluntat de facilitar consells, pautes i recomanacions que puguin ajudar la nostra gent gran a tenir unes relacions de consum segures, tot evitant possibles fraus i enganys. Amb aquesta informació es vol arribar a totes les llars on hi viuen persones grans, un dels col·lectius de consumidors que, d’acord amb el Codi de consum de Catalunya, gaudeix d’una protecció especial.

 • casa S’aproven les bases de les subvencions per al pagament del lloguer 13 d'abril de 2021

  Subvencions que es destinen a les persones físiques que, a més de complir els requisits establerts a la base 4, siguin titulars d'un contracte de lloguer de l'habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

   
  Més informació;
  Oficina Comarcal d'Habitatge de la Selva
  Correu electrònic: Habitatge@selva.cat
  Telf: 972 84 36 13 / 972 84 2161
 • ventilacio Ventilació dels espais com a mesura de prevenció enfront el coronavirus SARS-CoV-2 i els nivells màxims de concentració de CO2 als espais interiors. 13 d'abril de 2021

  Considerant la transmissió del coronavirus a través dels aerosols, la ventilació dels espais interiors és clau com a mesura preventiva dels contagis.
  Els espais interiors s'han de mantenir ventilats el màxim temps possible.

 • Sefas Nota informativa sobre la detecció de sarna sarcòptica en conill de bosc a Catalunya 8 d'abril de 2021

  S'ha detectat a Catalunya exemplars de llebre amb la síndrome de la llebre bruna, algunes d’elles a la demarcació de Girona, i d’exemplars de conill amb sarna sarcòptica.

 • Utopia Ràdio Fogars 107.6 FM - Entrevista a Marta Ferrer 31 de març de 2021

  El passat dimarts dia 23 de març des de Ràdio Fogars es va entrevistar a la Marta Ferrer, per parlar-nos de la revista UTOPIA.

 • Ràdio Entrevista a l'Alcalde, Josep Vilà i Camps 31 de març de 2021

  Avui dimecres 31 de març i des de Ràdio 107.6 FM, s'ha entrevistat a l'Alcalde.

 • Pedalada La Pedalada! Agafa la bicicleta i activa’t per Setmana Santa 30 de març de 2021

  L’Àrea de Joventut de Fogars organitza una activitat que inclou un sorteig de dos vals de 50€ per material esportiu al Decathlon.

 • Impost emissions Propera implantació de l’impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica 24 de març de 2021
 • Franges RP Estat de la Neteja de la Franja Perimetral de Baixa Combustibilitat de la Zona Regent Parc 22 de març de 2021

  Han finalitzat els treballs forestals per a la formació d'una franja perimetral de baixa combustibilitat de la urbanització Regent Parc que millorarà la seguretat de les persones, habitatges i infraestructures i disminuirà el risc de propagació d'un incendi urbà cap a l'exterior de la urbanització.

 • Nens treballant Projecte Petits Implicats amb l’alumnat de 6è curs Escola Les Falgueres 18 de març de 2021

  El mes de gener es va iniciar el projecte “Petits Implicats” amb l’alumnat de 6é de primària de l’escola Les Falgueres. Aquesta iniciativa de foment de la participació de la franja petita de joves del municipi està promoguda per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Fogars de la Selva.

 • Convocatòria borses PVI 18 de març de 2021

  Noves convocatòries de les borses per Operador de comunicacions (S03/21) i Informador-Guaita (S02/21) per el Pla d’informació i Vigilància contra Incendis Forestals, on podreu consultar les bases al següent enllaç:

  https://www.diba.cat/es/web/seleccio/torn-lliure

 • Parcel.la neta Conservació i neteja de solars i parcel·les i prevenció d'incendis 17 de març de 2021

  Compliment del deure dels propietaris per fer el manteniment necessari dels solars i les parcel·les i per tenir-les en condicions de salubritat, higiene i ornat públic, per tal d’incrementar la seguretat de les persones, dels béns personals i materials, en la mesura del possible, pel perill i risc d’incendi de l’àrea urbana del municipi. 

 • 8 de març Entrevista a l'Associació de Dones 16 de març de 2021

  El passat 8 de març, Dia Internacional de la Dona, des de Ràdio Fogars 107.6 FM es va donar veu a l'Associació de Dones de Fogars de la Selva.

  🎧 escolteu l'àudio de l'entrevista a Facebook Ajuntament de Fogars de la Selva.

 • Crema Del 15 de març al 15 d'octubre prohibit fer foc. 15 de març de 2021

  El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació informa que a partir d’avui, 15 de març, fins al 15 d’octubre ja no es pot encendre foc.

  Aquesta prohibició, recollida en el Decret 64/1995, té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

 • Concessió d'ajuts en forma de garantia 10 de març de 2021

  EXTRACTE de l’ORDRE EMC/51/2021, de 3 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts en forma de garantia per finançar projectes d'inversió i circulant adreçats a l'impuls de l'activitat industrial catalana

 • 107.6FM Ràdio Fogars 107.6 FM 9 de març de 2021

  A partir del diumenge dia 14 de març des de Ràdio Fogars 107.6 FM, s'emetrà en directe el programa  "100x100 ràdio".

 • Darrera actualització: 11.12.2020 | 10:41
  Darrera actualització: 11.12.2020 | 10:41