Notícies

 • Mapa Pla Alfa PERILL D'INCENDI FORESTAL 22 de juliol de 2021

  Aquests dies el perill d'incendi a tot Catalunya és molt alt. 

  També hi ha activada una alerta per onada de calor

   

 • Xarxa Sió Servei integral d'Ocupació 29 de juny de 2021

  Necessites cobrir un lloc de treball ?

  Ara t'ho posem més fàcil.

 • Conec-Xió Jove Conec-Xió Jove 28 de juny de 2021

  És un projecte de l'Àrea de joventut, que neix amb la finalitat de donar veu a les persones joves de Fogars de la Selva, a partir de diferents formats, entrevistes, vídeos, reportatges, etc. per tal de donar a conèixer les diferents experiències i iniciatives que sorgeixen i alhora que les puguin compartir.

  La primera edició del projecte Petits Implicats realitzat amb el grup de 6è de l'escola Les Falgueres ha finalitzat amb la gravació de tres vídeos del Conec-xió Jove. El projecte, impulsat des de l’Àrea de Joventut, ha constat de 8 sessions dinamitzades per la referent de joventut de Fogars en les quals l'alumnat ha organitzat 3 activitats de final de curs per 4rt i 5è: un laberint, un escaperoom i una cursa d'obstacles.

  Per posar punt final al projecte, i a proposta del propi grup, l’última sessió es va fer una excursió en bicicleta al voltant de Fogars i es va aprofitar per fer la valoració de tot el projecte. Els tres grups van destacar que s’ho havien passat molt bé i valoraven molt positivament haver pogut preparar activitats tan xules amb els seus companys i companyes. 

  Finalment es van gravar tres vídeos que formen part del projecte Conec-xió Jove, que va iniciar el 2019 i que vol donar a conèixer iniciatives i projectes personals de joves de Fogars de la Selva que poden esdevenir una referència per altres joves. Els tres vídeos de l'alumnat de 6è parlen de la seva experiència participant en el projecte Petits Implicat,  i els podeu veure al perfil d’instagram @jovesdefogars.

  Elprimer vídeo de Conec-xió diversos joves ens explicaven com era per ells l'estiu i com havien viscut la pandèmia. El segon vídeo en Gerard Alvarez, de 19 anys, ens va explicar la seva trajectòria. I el tercer vídeo està composat per tres minivídeos dels participants de Petits Implicats. Aquí podeu veure tots els vídeos de Conec-xió Jove.

 • Exposició Itinerant Exposició Itinerant del Parc del Montnegre i Corredor 28 de juny de 2021

  La Sala d’Exposicions de Vallgorguina (plaça de la Vila, 4) acollirà, des de dimarts 29 de juny i fins al 31 d’agost la nova exposició itinerant del Parc del Montnegre i el Corredor. La mostra, amb deu plafons informatius que parlen de l’espai natural, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, s’inaugura el dimarts 29 de juny a les 18 h. Es podrà veure els dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h i de 16 a 18 h. Fora d’aquest horari, l’exposició es pot visitar en hores convingudes.

 • Revetlla Revetlla segura 23 de juny de 2021
 • Ajuts Captures de Senglar 22 de juny de 2021

  S'ha publicat l’Ordre ACC/129/2021, de 15 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a fomentar les captures de senglar.

 • Certificat Servei de Consulta de Prestacions Públiques 27 de maig de 2021

  L'Institut Nacional de la Seguretat Social, ha creat una nova linea de divulgació dels serveis de consulta de prestacions públiques.

 • Subvencions Subvencions per fomentar activitats forestals, agrícoles ramaderes, d'empreses de serveis, de millora dels habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic, d'entitats culturals i esportives i instal-lacions tèrmiques de biomassa i l'eficiència-e 21 de maig de 2021

  Aprovació i publicació de les bases de la convocatòria.

 • CASAL D'ESTIU 2021 11 de maig de 2021

  Ja estan obertes les inscripcions al Casal d'Estiu. Del 10 de maig al 3 de juny de 2021.

  Hi trobaràs acollida, sortides a l'exterior, aigua i molta diversió.

 • Rotonda Niàgara DESVIAMENT ROTONDA NIAGARA 30 d'abril de 2021

  A partir de la setmana vinent quedarà tallat el carrer Mitjaner, havent-se de realitzar l'accés a la urbanització Niàgara zona sud.

 • Centre Gent Gran Centre de Serveis d'Àmbit Rural per a la Gent Gran 22 d'abril de 2021

  El centre de serveis de Fogars de la Selva va obrir les seves portes l’octubre del 2010.

 • Sant Jordi 23 d'abril, Sant Jordi 21 d'abril de 2021

  Tot i les restriccions imposades per la pandèmia, el dia de Sant Jordi es podrà gaudir de parades de llibres i de roses. S'han de garantir les distàncies de seguretat i amb controls d'aforament.

 • Inscripció Cursos de Català 14 d'abril de 2021

  Obertes les inscripcions al cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 • consum Guia de consum per a la gent gran. 13 d'abril de 2021

  S'ha editat des de l’Agència Catalana del Consum, amb la voluntat de facilitar consells, pautes i recomanacions que puguin ajudar la nostra gent gran a tenir unes relacions de consum segures, tot evitant possibles fraus i enganys. Amb aquesta informació es vol arribar a totes les llars on hi viuen persones grans, un dels col·lectius de consumidors que, d’acord amb el Codi de consum de Catalunya, gaudeix d’una protecció especial.

 • casa S’aproven les bases de les subvencions per al pagament del lloguer 13 d'abril de 2021

  Subvencions que es destinen a les persones físiques que, a més de complir els requisits establerts a la base 4, siguin titulars d'un contracte de lloguer de l'habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

   
  Més informació;
  Oficina Comarcal d'Habitatge de la Selva
  Correu electrònic: Habitatge@selva.cat
  Telf: 972 84 36 13 / 972 84 2161
 • ventilacio Ventilació dels espais com a mesura de prevenció enfront el coronavirus SARS-CoV-2 i els nivells màxims de concentració de CO2 als espais interiors. 13 d'abril de 2021

  Considerant la transmissió del coronavirus a través dels aerosols, la ventilació dels espais interiors és clau com a mesura preventiva dels contagis.
  Els espais interiors s'han de mantenir ventilats el màxim temps possible.

 • Sefas Nota informativa sobre la detecció de sarna sarcòptica en conill de bosc a Catalunya 8 d'abril de 2021

  S'ha detectat a Catalunya exemplars de llebre amb la síndrome de la llebre bruna, algunes d’elles a la demarcació de Girona, i d’exemplars de conill amb sarna sarcòptica.

 • Utopia Ràdio Fogars 107.6 FM - Entrevista a Marta Ferrer 31 de març de 2021

  El passat dimarts dia 23 de març des de Ràdio Fogars es va entrevistar a la Marta Ferrer, per parlar-nos de la revista UTOPIA.

 • Ràdio Entrevista a l'Alcalde, Josep Vilà i Camps 31 de març de 2021

  Avui dimecres 31 de març i des de Ràdio 107.6 FM, s'ha entrevistat a l'Alcalde.

 • Pedalada La Pedalada! Agafa la bicicleta i activa’t per Setmana Santa 30 de març de 2021

  L’Àrea de Joventut de Fogars organitza una activitat que inclou un sorteig de dos vals de 50€ per material esportiu al Decathlon.

 • Darrera actualització: 11.12.2020 | 10:41
  Darrera actualització: 11.12.2020 | 10:41