Notícies

 • Delimitació Signatura de l'Acta de Delimitació entre els Termes Municipals de Fogars de la Selva i Sant Feliu de Buixalleu 25 de novembre de 2021

  Avui els Alcaldes dels dos Consistoris han signat, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Fogars de la Selva, l’acta de delimitació entre aquests dos termes municipals, davant el tècnic designat conjuntament per la Direcció General d’Administració Local i per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

  Amb anterioritat, ja s’havien signat les actes de delimitació amb Massanes, el 2 de juny de 2010, Hostalric el 2 de desembre de 2010, i Tordera, Maçanet de la Selva i Sant Celoni, l’11 de gener de 2011.

  Amb l’entesa d’avui, s’estableix la línia de delimitació entre Fogars de la Selva i Sant Feliu de Buixalleu, i queda complerta la delimitació del terme municipal de Fogars de la Selva, la qual cosa comportarà l’elaboració del nostre mapa municipal.

   

 • Projecte Constructiu de les Depuradores 10 de novembre de 2021

  En data 3 de novembre de 2021, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha aprovat tècnicament i ha incoat l’expedient d’informació pública del Projecte constructiu de sanejament i depuració del nucli de Fogars i Regent Park i de les urbanitzacions del Parc dels Prínceps, als TM Fogars de la Selva i Tordera (la Selva i Maresme), clau  LSA.01248/02.P-AP21-01, ordenant l’obertura d’un termini d’informació pública de 30 dies hàbils des de l’endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) als efectes d’examen, rectificació i reclamacions al projecte, i a la llista de béns i drets afectats per l’execució de les obres.

 • IIVTNU Informació obre la nova regularització de l'Impost de Plusvàlua 10 de novembre de 2021

  S’ha publicat al BOE, el 9 de novembre de 2021, el Reial Decret llei 26/2021, de 8 de novembre, pel qual s’adapta el text refós de la llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial Decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, a la recent jurisprudència del Tribunal Constitucional respecte de l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana

 • Bernat Marbrejat Control de la plaga del bernat marró marbrejat (Halyomorpha halys) 27 d'octubre de 2021

  Des de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, ens informen que s'ha detectat la nova plaga del bernat marró marbrejat, que representa un alt risc per als cultius.

  Aquest insecte viu als parcs i jardins a la primavera i quan arriba l’estiu es desplaça als cultius agrícoles. A la tardor, busca refugi als edificis urbans i construccions diverses per passar-hi l’hivern. Tot i que la seva presència pot ser molesta i crear alarma, no representa cap risc per a les persones ni els animals domèstics.

 • Jornades BiciCívic. Bicicleta Cívica al Parc. 27 d'octubre de 2021

  El Parc del Montnegre i el Corredor us convida a participar a les properes Jornades BiciCívic: BICICLETA CÍVICA AL PARC. 

  Octubre - Novembre 2021

         SORTIDES EN BICICLETA:    30/10/2021 al Corredor    /    13/11/2021 al Montnegre .

        TAULA DE DEBAT: 18/11/2021  (Plataforma virtual Zoom).

 • Mapa de Patrimoni Cultural de Fogars de la Selva 25 d'octubre de 2021

  Benvolgut veí/veïna,

  Des de l’Ajuntament, amb el suport del Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, s’està duent a terme el Mapa de Patrimoni Cultural de Fogars de la Selva, que té per objectiu conèixer la riquesa cultural i natural del nostre municipi, per establir posteriorment mesures per a la seva protecció i difusió.

 • Esquadres Lliurament Felicitacions Públiques als Guàrdies Municipals 22 d'octubre de 2021

  Lliurament de dues felicitacions públiques a Santa Coloma de Farners per part del Departament d’Interior de la Generalitat als agents 1004 i 1001 del cos de guàrdies municipals de Fogars de la Selva, el Dia de les Esquadres “21/10/2021” a instàncies del Grup d’Investigació de Mossos d’Esquadra per actes especialment meritoris dins l’àmbit de la Seguretat Ciutadana.

  En concret per la immobilització del vehicle, recuperació de material sostret i la localització i detenció de dos lladres que havien comès robatoris en interiors de domicilis en el municipi.

   

 • Protocol compte bancari Protocol de variacions de comptes bancaris Seguretat Social 21 d'octubre de 2021

  Nou procediment de variació de comptes bancaris, a instància de les entitats financeres i en nom dels ciutadans, per l'abonament de pensions, protecció familiar i ingrés mínim vital.

 • Imatge Crema Comunicació de Crema 2021-2022 14 d'octubre de 2021

  Del 16 d'octubre de 2021 al 14 de març de 2022 queda obert el període de crema. 

  Dimarts i Dissabtes, dies permesos per fer foc al Nucli Urbà de Fogars de la Selva.

  El comunicat de crema es pot sol.licitar a l'Ajuntament de 9 a 14h de dilluns a divendres.

  S'ha de portar DNI i facilitar un número de mòbil.

 • Escola de Futbol Escola de Futbol Fogars de la Selva 13 d'octubre de 2021

  Si tens entre 4 i 12 anys i vols jugar a futbol, pots demanar informació trucant al 654714889 Cristina o al 626411034 Sergi.

 • Deixalleria Finalització de les Obres de Millora de la Deixalleria Municipal 10 de setembre de 2021

  Avui obra les portes al públic la deixalleria municipal de Fogars de la Selva, després dels treballs de millora que s'han realitzat els últims mesos.

 • Institut Nacional de la Seguretat Social 30 d'agost de 2021

  Nova Plataforma per a la sol.licitud i tràmit de les prestacions de Seguretat Social.

  Presencialment
 • SAI La Selva 30 d'agost de 2021

  Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiu-sexual i de Gènere de la Selva .

 • Mapa Pla Alfa PERILL D'INCENDI FORESTAL 22 de juliol de 2021

  Aquests dies el perill d'incendi a tot Catalunya és molt alt. 

  També hi ha activada una alerta per onada de calor

   

 • Xarxa Sió Servei integral d'Ocupació 29 de juny de 2021

  Necessites cobrir un lloc de treball ?

  Ara t'ho posem més fàcil.

 • Conec-Xió Jove Conec-Xió Jove 28 de juny de 2021

  És un projecte de l'Àrea de joventut, que neix amb la finalitat de donar veu a les persones joves de Fogars de la Selva, a partir de diferents formats, entrevistes, vídeos, reportatges, etc. per tal de donar a conèixer les diferents experiències i iniciatives que sorgeixen i alhora que les puguin compartir.

  La primera edició del projecte Petits Implicats realitzat amb el grup de 6è de l'escola Les Falgueres ha finalitzat amb la gravació de tres vídeos del Conec-xió Jove. El projecte, impulsat des de l’Àrea de Joventut, ha constat de 8 sessions dinamitzades per la referent de joventut de Fogars en les quals l'alumnat ha organitzat 3 activitats de final de curs per 4rt i 5è: un laberint, un escaperoom i una cursa d'obstacles.

  Per posar punt final al projecte, i a proposta del propi grup, l’última sessió es va fer una excursió en bicicleta al voltant de Fogars i es va aprofitar per fer la valoració de tot el projecte. Els tres grups van destacar que s’ho havien passat molt bé i valoraven molt positivament haver pogut preparar activitats tan xules amb els seus companys i companyes. 

  Finalment es van gravar tres vídeos que formen part del projecte Conec-xió Jove, que va iniciar el 2019 i que vol donar a conèixer iniciatives i projectes personals de joves de Fogars de la Selva que poden esdevenir una referència per altres joves. Els tres vídeos de l'alumnat de 6è parlen de la seva experiència participant en el projecte Petits Implicat,  i els podeu veure al perfil d’instagram @jovesdefogars.

  Elprimer vídeo de Conec-xió diversos joves ens explicaven com era per ells l'estiu i com havien viscut la pandèmia. El segon vídeo en Gerard Alvarez, de 19 anys, ens va explicar la seva trajectòria. I el tercer vídeo està composat per tres minivídeos dels participants de Petits Implicats. Aquí podeu veure tots els vídeos de Conec-xió Jove.

 • Exposició Itinerant Exposició Itinerant del Parc del Montnegre i Corredor 28 de juny de 2021

  La Sala d’Exposicions de Vallgorguina (plaça de la Vila, 4) acollirà, des de dimarts 29 de juny i fins al 31 d’agost la nova exposició itinerant del Parc del Montnegre i el Corredor. La mostra, amb deu plafons informatius que parlen de l’espai natural, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, s’inaugura el dimarts 29 de juny a les 18 h. Es podrà veure els dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h i de 16 a 18 h. Fora d’aquest horari, l’exposició es pot visitar en hores convingudes.

 • Revetlla Revetlla segura 23 de juny de 2021
 • Ajuts Captures de Senglar 22 de juny de 2021

  S'ha publicat l’Ordre ACC/129/2021, de 15 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a fomentar les captures de senglar.

 • Certificat Servei de Consulta de Prestacions Públiques 27 de maig de 2021

  L'Institut Nacional de la Seguretat Social, ha creat una nova linea de divulgació dels serveis de consulta de prestacions públiques.

Darrera actualització: 11.12.2020 | 10:41
Darrera actualització: 11.12.2020 | 10:41